Tietosuojaseloste

Ostaessasi jotain verkkosivujen lomakkeen tai sähköpostin kautta, osana osto- ja myyntiprosessia keräämme sinulta tarpeellisia tietoja kuten koko nimesi, lähiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Säilytämme tietoja ostoistasi, tilausnumeroistasi, ostetuista tuotteista sekä sähköpostikommunikaation.

Säilytämme antamasi tiedot vain niin kauan kuin tarpeellista yritystoiminnan kannalta.

Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään sekä tilausten käsittelyyn.

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Luovutamme ainoastaan välttämättömät tiedot lähetyksen lähettämistä varten tuotanto- ja logistiikkakumppaneillemme.

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta.

Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen.

Sivustomme käyttää SSL suojausta mikä tarkoittaa, että sivuston liikenne on salattua. Selaimen osoiterivillä näkyy HTTPS-tunnuksen lisäksi suljetun lukon kuva, kun salattu yhteys on muodostettu palvelimeen. Tämä tarkoittaa sitä, että täyttämäsi lomaketiedot lähetetään palvelimelle salatun yhteyden läpi.